Part number: JOOBY OMNI RM LoRaWAN 4PI 200 EU

JOOBY OMNI RM 4PU 200 EU

Радіомодуль LoRaWAN із зовнішніми сенсорами підключення для різних типів лічильників

Радіомодуль призначений для автоматичного зняття показників одночасно з чотирьох різних типів приладів обліку: пристрій можна використовувати для лічильників газу, електроенергії, тепла та води.

Радіомодуль слід встановити на стіні поруч із приладами обліку, підключити до лічильників та активувати в мобільному додатку інсталятора. Під час встановлення можна налаштувати частоту зняття даних: цей показник варіюється від одного разу на годину до одного разу на день.

За допомогою інтелектуальних сенсорів Jooby Omni RM 200 зчитує показники лічильників та виявляє спроби несанкціонованого втручання в його роботу. Всі ці дані пристрій передає бездротовою мережею LoRaWAN постачальнику ресурсу або керуючій компанії.

Універсальний радіомодуль JOOBY OMNI можна підключати до 4 різних лічильників з імпульсними виходами. Для цього радіомодуль потрібно доукомплектувати кабелем JOOBY CONNECTOR. Пристрій працює від батареї ємністю 2,5 А * год.

*LoRaWAN є зареєстрованою торговою маркою Semtech Corporation.

  • Дистанційне збирання показників з усіх точок обліку
  • Частота передавання даних налаштовується
  • Орієнтовний строк експлуатації 10 років (1 передача даних на день)*
  • Оповіщення Заряд батареї
  • Монтаж до 5 хвилин

*Строк експлуатації залежить від частоти передачі даних

Інформація про продукт

ПРИНЦИП РОБОТИ

Після монтажу та активації у додатку радіомодуль готовий до роботи і починає фіксувати показники приладів обліку із заданою частотою. Дані зберігаються в енергонезалежній пам’яті радіомодуля та із заданою частотою передаються бездротовою мережею LoRaWAN на сервер, де перетворюються на показники. Таким чином, постачальники вчасно отримують точні відомості про спожиті ресурси та спроби впливати на прилади обліку.

Радіомодуль живиться від вбудованої батареї. Залежно від частоти передавання показників термін служби пристрою в автономному режимі варіюється від 5 до 15 років.

.

Інші продукти Jooby

Познайомтесь з іншими розумними пристроями Jooby

Готові обговорити проект?

Наші фахівці завжди готові допомогти та оперативно нададуть відповіді на всі ваші запитання. Щоб отримати консультацію щодо вашого проекту та розробити персональний план його реалізації, заповніть форму зворотного зв'язку.

    Натиснувши «Надіслати», ви підтверджуєте, що ознайомилися із нашою політикою конфіденційності та згодні з нею.