Part number: JOOBY ELECTRA MTX3 LoRaWAN R30.DG.4L3-LD4

JOOBY ELECTRA MTX3

Трифазний лічильник електроенергії MTX прямого включення із вбудованим радіомодулем LoRaWAN.

Лічильник призначений для обліку спожитої та згенерованої активної та реактивної електроенергії в мережах змінного струму з номінальною напругою 3х220/380 В та автоматичного передавання даних постачальнику.

Вбудований радіомодуль лічильника із заданою частотою фіксує показники, потім відправляє дані бездротовою мережею LoRaWAN у систему обліку. Постачальнику також доступні відомості про несанкціоновані дії абонента: пристрій реагує на спроби розкрити корпус та застосування магніту.

З розумним лічильником електроенергії Jooby Electra MTX3 компанії зможуть оперативно отримувати точні показники, вести облік даних у зручному форматі та запобігати зловживанням та розкраданням ресурсу.

*LoRaWAN є зареєстрованою торговою маркою Semtech Corporation.

  • Дистанційне збирання показників з усіх точок обліку
  • Частота передавання даних налаштовується: від 1 разу/30 хв.
  • Орієнтовний строк експлуатації в середньому — 35 років
  • Оповіщення про втручання в роботу
  • Монтаж до 10 хвилин

Інформація про продукт

ПРИНЦИП РОБОТИ

Лічильник необхідно встановити у місці, захищеному від попадання вологи та спеціально призначеному для розміщення приладу обліку.

Після підключення пристрою до електромережі автоматично активується вбудований модуль LoRaWAN. У системі пристрій можна зареєструвати за допомогою мобільного додатка.

Вбудований радіомодуль зчитує показання лічильника та з частотою, вказаною в налаштуваннях, передає їх на сервер кодованим захищеним каналом. Потім дані надходять у програмне забезпечення постачальника.

Аби постачальник міг заблокувати подачу електроенергії неплатникам, пристрій дозволяє дистанційно відключити абонента від мережі. Коли клієнт сплатить борг, постачання ресурсу можна відновити.

Трифазний лічильник підходить для обліку електроенергії із застосуванням блочного тарифу або диференційованих тарифів залежно від часу доби, типів днів та сезонів.

.

Інші продукти Jooby

Познайомтеся з іншими розумними пристроями Jooby

JOOBY CABLE 1PI 100
Part number: JOOBY CABLE 1PI 100

JOOBY CABLE 1PI 100

Кабель Jooby CABLE 1PI 100 призначений для під’єднання імпульсного радіомодуля до лічильників ресурсів, обладнаних імпульсним виходом та інтерфейсами типу «сухий контакт» (без урахування полярності сигналу) або «відкритий колектор» (з урахуванням полярності сигналу).

JOOBY SPLITTER 1x4PU
Part number: Jooby Splitter 1x4PU

JOOBY SPLITTER 1x4PU

Розгалужувач Jooby Splitter 1x4PU призначений для під’єднання до одного імпульсного радіомодуля 4-х пристроїв, обладнаних інтерфейсом типу «сухий контакт» (без урахування полярності сигналу) або «відкритий колектор» (з урахуванням полярності сигналу).

Готові обговорити проект?

Наші фахівці завжди готові допомогти та оперативно нададуть відповіді на всі ваші запитання. Щоб отримати консультацію щодо вашого проекту та розробити персональний план його реалізації, заповніть форму зворотного зв'язку.

    Натиснувши «Надіслати», ви підтверджуєте, що ознайомилися із нашою політикою конфіденційності та згодні з нею.