Part number: JOOBY ELECTRA MTX1 LoRaWAN А10.DG.2L5-LD4

JOOBY ELECTRA MTX1

Багатотарифний однофазний лічильник електроенергії Jooby із вбудованим радіомодулем LoRaWAN

Лічильник призначений для вимірювання спожитої активної електроенергії в мережах змінного струму з номінальною напругою 220 В і автоматичної передачі даних постачальнику.

Завдяки вбудованому радіомодулю прилад має розумні функції: лічильник автоматично фіксує і передає показники в програмне забезпечення постачальника. Прилад обліку також виявляє стороннє втручання у його роботу — вплив магнітом та спроби розкрити корпус. Пристрій передає дані про такі події за бездротовою технологією LoRaWAN.

Лічильник електроенергії Jooby Electra MTX1 дозволяє постачальникам своєчасно отримувати точні дані про спожиту енергію, запобігати розкраданню та оптимізувати облік даних.

*LoRaWAN є зареєстрованою торговою маркою Semtech Corporation.

  • Дистанційне збирання показників з усіх точок обліку
  • Частота передавання даних налаштовується: від 1 разу/30 хв.
  • Оповіщення в середньому — 35 років
  • Оповіщення про втручання в роботу
  • Монтаж до 5 хвилин

Інформація про продукт

ПРИНЦИП РОБОТИ

Встановіть пристрій обліку в спеціально призначеному місці та переконайтеся, що на нього не потраплятиме волога.

Коли ви підключите лічильник до мережі, активується вбудований LoRaWAN-модуль, і пристрій автоматично зареєструється в системі. Внести прилад у базу можна також за допомогою мобільного додатку.

Радіомодуль фіксує показники лічильника і з заданою частотою відправляє дані на базову станцію захищеним каналом. Далі вони надходять до системи обліку постачальника ресурсу.

Прилад обліку надає постачальнику можливість призупиняти та відновлювати подачу електроенергії абонентам: завдяки цій функції компанії зможуть тимчасово блокувати неплатників.

Лічильник можна налаштувати для обліку електроенергії із застосуванням блокового або диференційованих тарифів: прилад здатний враховувати час доби, типи днів та сезони.

Інші продукти Jooby

Познайомтесь з іншими розумними пристроями Jooby

JOOBY CABLE 1PI 100
Part number: JOOBY CABLE 1PI 100

JOOBY CABLE 1PI 100

Кабель Jooby CABLE 1PI 100 призначений для під’єднання імпульсного радіомодуля до лічильників ресурсів, обладнаних імпульсним виходом та інтерфейсами типу «сухий контакт» (без урахування полярності сигналу) або «відкритий колектор» (з урахуванням полярності сигналу).

JOOBY SPLITTER 1x4PU
Part number: Jooby Splitter 1x4PU

JOOBY SPLITTER 1x4PU

Розгалужувач Jooby Splitter 1x4PU призначений для під’єднання до одного імпульсного радіомодуля 4-х пристроїв, обладнаних інтерфейсом типу «сухий контакт» (без урахування полярності сигналу) або «відкритий колектор» (з урахуванням полярності сигналу).

Готові обговорити проект?

Наші фахівці завжди готові допомогти та оперативно нададуть відповіді на всі ваші запитання. Щоб отримати консультацію щодо вашого проекту та розробити персональний план його реалізації, заповніть форму зворотного зв'язку.

    Натиснувши «Надіслати», ви підтверджуєте, що ознайомилися із нашою політикою конфіденційності та згодні з нею.